Leentjes Amsterdam

LEENTJES AMSTERDAM 

Welkom op de website van Leentjes Amsterdam, producent van decoratie zoetigheden voor onder andere op pannenkoeken, poffertjes, taartjes, cupcakes en wafels en van vrolijke en lekkere bakmixen. Omdat wij de gewone poedersuiker, strooisels, stroop en bakmixen een beetje saai vinden, zijn er nu Poeder Pret, Strooi Pret, Stroop Pret én Bak Pret. Producten zoals je ze kent en nu nog leuker en lekkerder en vrolijk gekleurd.

Oké, spelen met eten mag eigenlijk niet, maar met de producten van Leentjes wordt het wel héél erg leuk om je lekkere baksels te versieren. 

Aan de producten van Leentjes Amsterdam worden geen kunstmatige kleur-, smaak- of geurstoffen toegevoegd. Om de mooie kleuren te krijgen gebruiken wij alleen natuurlijke kleurstoffen. Kleurende levensmiddelen om precies te zijn, kleurstoffen uit fruit en plantjes.

Pret Pakket

Wie verras jij met een lekker en vrolijk Bak Pret Pakket van Leentjes? Je collega’s, je beste vriendin, je werknemers, die lieve buurvrouw, je opa en oma of bestel je het Leentjes Pret Pakket gewoon lekker voor jezelf? Je kunt kiezen uit twee pakketten, te weten, het Bak Pret Pakket met al onze lekkere bakmixen en decoratie producten of het Pannenkoek Pret Pakket. Beide pakketten zijn gevuld met de lekkerste Leentjes producten voor oneindig veel Bak Pret en om na het bakken lekker op te eten natuurlijk. Bestel vandaag nog!

Leentjes Bak Pret Pakket

Wie ga jij blij maken met dit vrolijke en lekkere Bak Pret Pakket?
Inclusief Poeder Pret, 2x Strooi Pret, 2x Stroop Pret, Koekjes Pret, Dikke Pannenkoek Pret, Cupcake Pret Roze en Cupcake Pret met Confetti én gratis bak vormpjes en twee gratis koksmutsen.
[et_pb_wc_images product=”1160″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”||||false|false” link_option_url=”/product/bak-pret-pakket” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_images]

Leentjes Pannenkoek Pret Pakket

Met dit heerlijke Pannenkoek Pret Pakket, bak jij de lekkerste en vrolijkste pannenkoeken. Dit vrolijke pakket is inclusief 2 zakken mix, voldoende voor ca 18 pannenkoeken, Poeder Pret, Stroop Pret in rood en groen én twee gratis koksmutsen.
[et_pb_wc_images product=”1163″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” link_option_url=”/product/pannenkoek-pret-pakket” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_images]

PRODUCTEN 

Producten

Poeder Pret is gekleurde poedersuiker in de kleuren roze, blauw, geel en oranje om je pannenkoeken, poffertjes, wafels, taartjes of oliebollen nóg vrolijker en lekkerder mee te maken. We gebruiken alleen natuurlijk ingredienten en erwtenzetmeel, dus Poeder Pret is ook glutenvrij! Dus 100% natuurlijk voor 100% Pret! 

Heb je lekkere cupcakes of taartjes gebakken en wil je deze mooi versieren? Gebruik dan onze Strooi Pret met oa letters, cijfers, hartjes, diertjes in allemaal vrolijke kleurtjes. Strooi Pret wordt gekleurd met natuurlijk kleurstoffen met fruit en planten zoals zoete aardappel, radijs en citroen.  Als zetmeel gebruiken we een combinatie van tarwe-, aardappel- en maiszetmeel. In totaal zijn er 8 soorten decoratie strooisels dus er is genoeg te kiezen!

Vind jij stroop ook heel erg lekker op je pannenkoek? Maar vind je de bruine stroop,  eigenlijk maar een beetje saai? Stroop Pret is een heerlijke stroop in de kleuren rood en groen, gekleurd met wortel en zwarte bes en  met appeltjes en spirulina. Verder voegen we geen smaak- of geurstoffen toe aan de Stroop Pret. Ook Stroop Pret is 100%  natuurlijk en glutenvrij voor 100% pret!

Met deze mix voor Cupcake Pret maak je niet alleen de allerlekkerste, maar óók de allervrolijkste Cupcakes! Dat komt omdat we vrolijk gekleurde confetti aan de mix hebben toegevoegd.

Veel pret tijdens het bakken en het opeten natuurlijk!

Met deze mix maak je de liefste Cupcakes omdat we roze, paarse en witte hartjes hebben toegevoegd aan de mix. En de Cupcakes hebben bovendien een mooie roze kleur.

Voor wie maak jij deze lieve traktatie?

Met onze Koekjes Pret heb je gegarandeerd pret tijdens het bakken en opeten omdat we ook aan deze bakmix vrolijk gekleurde confetti hebben toegevoegd. 

En het zijn er genoeg om te delen. Wie maak jij blij? 

Onze Dikke Pannenkoeken zijn zo dik omdat ze vol zitten met confetti’s! En ze zijn echt ontzettend lekker en dus het is maar goed, dat je er wel 9 kunt maken uit één pak!

Alle confetti’s zijn gekleurd met 100% natuurlijke kleurstoffen uit plantjes en fruit. 

Over Leentjes

 Wij zijn Willem en Marleen en kennen elkaar al heel erg lang. We werkten ooit samen bij een groot mediabedrijf en we hebben daarna altijd contact gehouden.

Wij vinden het leven heel erg leuk. En je kan ons niet blijer maken dan dat we met onze kinderen aan tafel zitten, samen eten en alle verhalen van de dag horen. Liefde gaat door de maag. Wij hopen dan ook dat onze producten ‘blijmakers’ bij jullie aan tafel zullen zijn!

We vinden het super leuk om jouw ideeën, tips en vragen te horen. Klik even op contact om met ons in contact te komen. Wij reageren altijd!

 

Contact

15 + 7 =

CONTACT GEGEVENS

  

Leentjes Amsterdam |Amsteldijk 216 | 1079 LK Amsterdam | The Netherlands| +31 6 107 77 027

kvk 69891443 | btw NL858054760B01 | IBAN NL18RABO0323976530