[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][nectar_slider location=”Contact” full_width=”true” fullscreen=”true” overall_style=”classic” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” bg_image=”175″ bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”80″ bottom_padding=”120″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/6″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Over Ons

Wij zijn Willem en Marleen en kennen elkaar al meer dan 10 jaar. We werkten ooit samen bij een groot media bedrijf en we hebben daarna altijd contact gehouden.

Willem woont samen met Babette en heeft een zoon van 18 Mees en een dochter Storm, van 14. Marleen is al heel lang samen met Michiel en zij hebben een dochter van 10, Lynn en een zoon van 8 en hij heet Bo. En ja, dat zijn inderdaad de kids op de foto! En iedereen is natuurlijk super fan van Poeder Pret® en zij zijn dan ook onze beste ambassadeurs.

We hebben altijd veel leuke ideeën verzonnen, maar ze waren nooit zo goed als het idee van gekleurde poeder suiker! We hebben nu zelf al zoveel pret met het bedenken van het product, het testen en het bedenken van nog meer producten waarmee we meer pret in het leven kunnen maken. Onze slogan is tenslotte niet voor niets “Leentjes, Blijmakers sinds 2017!”

We vinden het ook super leuk om jouw ideeën, tips en vragen te horen. Kijk even op contact hoe je met ons in contact kunt komen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/6″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row]